П`ятниця, 19.04.2024, 07:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Червень » 1 » Міжнародний день захисту дітей
12:14
Міжнародний день захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. 
Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 
Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
В цей святковий день були підведені підсумки директорських конкурсів. Учасники конкурсу на кращий дизайн дверей "Вхід в чарівний світ" були нагороджені різноманітними настольними іграми та солодкими подарунками. Переможці - 9 клас - отримали магнітно-маркерну дошку. 


Учасники фотоконкурсу "Незабутні моменти весни" отримали грамоти учасника, а переможці були нагороджені подарунками для творчості.

Нехай всіх учасників у всіх планах і починаннях супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги! Чекаємо на нові несподівані та яскраві роботи!

Висловлюємо сердечну подяку ПП Косянюку І.П. за приємний солодкий подарунок для всіх дітей.

Свято прикрасили дзвінка пісня у виконанні дівчат 3 класу, яскравий виступ танцювального колективу "Вінцента" та запальний танець колективу дівчат нашої школи.

Висловлюємо подяку працівникам та директору Придніпровського будинку культури за організацію неперевршеного свята, за цікавий квест з приємними подарунками, за незабутні враження та гарний настрій! 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 466 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]