Четвер, 25.04.2024, 13:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Жовтень » 28 » ХЕЛЛОВІН. Аліса в країні чудес
22:49
ХЕЛЛОВІН. Аліса в країні чудес

– А що це за звуки, он там? – Запитала Аліса, кивнувши на досить затишні зарості якоїсь симпатичної рослинності на краю саду.
– А це чудеса, – байдуже пояснив Чеширський Кіт.
– І .. І що ж вони там роблять? – Поцікавилася дівчинка, неминуче червоніючи.
– Як і належить, – Кіт позіхнув. – Трапляються …


27 жовтня в нашій школі відзначали Хелловін в стилі Аліса в Країні Чудес. З самого ранку учні прийшли вбрані в найрізноманітніші костюми улюблених героїв книг та фільмів. Коридори школи заполонили фантастичні персонажі, тут можна було зустріти і Алісу з Червоною Королевою, і Супермена з Дедпулом, і Пірата з Феєю, і звичайних хелловінських відьом та чудовиськ. Було відчуття, що ми потрапили до справжньої Країни Чудес. Незважаючи на це шкільні заняття пройшли за розкладом.


Спільними зусиллями учнів та вчителів було прикрашено коридори школи, виготовлені величезні карти та оформлено фотозону. Перед уроками Аліса разом з Білим Кроликом зустрічали учнів та вчителів, вітали та запрошували до Країни Чудес, потрапити до якої можна лише через кролячу нору. А Капелюшник, тим часом, жартував і пропонував випити чашку чаю. 


Ввечері пройшло свято для всіх бажаючих. Капелюшник проводив випробування для гостей Країни Чудес: чи зможуть вони вижити в світі абсурду? Чирвова Королева погрожувала залишити всіх без голови, не зважаючи чи програли вони в конкурсі, чи перемогли. Її супроводжували вірні фрейліни Чирвові Дами з алебардами. Дівчата 7-го класу своїм гарним танцем змогли задобрити королеву та вибороти собі кубок Хелловіну ще на рік. Всі гості, котрі завітали на свято в костюмі, отримали невеликі призи, серед яких самим бажаним був сертифікат до шкільної їдальні. 


Закінчилося свято виходом Блакитної та Салатової Гусіней, які всіх запросили на збір урожаю цукерок, що виросли на другому поверсі нашої фантастичної школи. 


Від щирого серця хочеться подякувати учням, які зробили наш день незабутнім. Дякуємо красуням, які зустрічали нас вранці – Бєлкіній Олі, Зуєвій Тані та Зінов’євій Вікторії. Дякуємо ведучим вечірнього свята – Полосу Стасу, Дяченко Аліні та Янковій Тоні. Окрема подяка нашому креативному фотографу - Свєрчковій Алі, чиї знімки поповнили наш фотоальбом. Дякуємо дівчатам 7 класу за підготовку до Хелловіну, кубок заслуговано залишається з вам ще на рік. А також дякуємо всім учням, що прийшли в костюмах, і своїм гарним вбранням та макіяжем створили чарівну атмосферу в школі. Дякуємо вчителям та працівникам школи, які підтримали свято і допомагали в організації.

Велика подяка нашим кухарям - Волчан Олені Геннадіївні та Фіаловій Маргариті - за фантастичні хелловінські страви. Дякуємо вам!!!


 

З нетерпінням чекаємо наступного свята!

 

Більше фото...
 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 613 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]