П`ятниця, 29.03.2024, 16:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Вересень » 3 » Діти об’єднують Україну - перший урок в навчальному році
12:01
Діти об’єднують Україну - перший урок в навчальному році

Ось і продзвенів перший дзвоник. В нашій школі, як і у всіх школах України, пройшов перший у цьому навчальному році урок. Теми були різноманітні - “Діти об’єднують Україну”, “Добре тим, хто вміє дружити”, “Розкажемо Європі про себе”, “Будуємо справжню демократичну країну”, але мета одна - сприяти вихованню та розвитку ціннісного ставлення особистості до держаності, суспільства та окремої людини.
Учителі пояснювали, що ціннісне ставлення до кожної окремої людини передбачає соціальну відповідальність, чесність, терпимість до іншого, хоробрість та здатність постояти за себе та інших, добросовісність, правдивість, звернули увагу на вміння працювати в колективі та здійснювати колективну роботу, закликали протистояти будь-яким проявам насильства та жорстокості, допомагати та підтримувати. 


Уроки пройшли у формі цікавих бесід, дебатів, конкурсів, командних ігор, та круглого столу. Учні декламували вірші, співали пісні, розгадували загадки, виконували квести та переглядали презентації.

Учні старших класів активно працювали зі своїми класними керівниками, обговорюючи політику країни, важливі екологічні та інтеграційні процеси. висловлювати свою думку на ці теми.


Перші уроки пройшли цікаво та були корисними для всіх школярів. Учні висловили бажання, в майбутьому, прийняти участь в державних, суспільних процесах.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 623 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]