П`ятниця, 29.03.2024, 09:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Листопад » 19 » День працівників сільського господарства
09:16
День працівників сільського господарства

Так уже ведеться, що українське село, в основному, працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято  всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв!

Україна селянська – це не тільки гектари чорнозему чи центнери збіжжя. Україна – це сільська честь, це правда рідного краю, це гордість предків за своїх нащадків, що й зараз зберігають вікові цінності праці на землі. Так було завжди: ми – народ міцних, вікових сільськогосподарських традицій. І наша земля славна працею своїх трударів.

Все міняється в цьому світі, уряди приходять і йдуть, політичні зірки сходять і гаснуть на нашому небосхилі, укрупнюються і ростуть міста. А сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. 

16 листопада учні КЗ ЗСО  "Придніпровська школа Червоногригоріївської селищної ради" зі святковим концертом привітали працівників ТОВ АП "Придніпровське " відділення "Еліта", які щодня розумом, серцем, невтомними руками зберігають багато століть нашу благодатну ниву. Учні підготували запальні танці та щирі українські пісні, кумедні гуморески та смішні сценки. 

ТОВ АП "Придніпровське " відділення "Еліта" віддячила учасників свята солодким подарунком. 

Вітаємо всіх сільських трударів зі святом, нехай вашими надійними супутниками, товаришами будуть дружні сходи, родюча земля та ясне небо.

Категорія: Свята, події | Переглядів: 458 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]