П`ятниця, 19.04.2024, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Лютий » 20 » День Героїв Небесної Сотні
10:31
День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Пам'ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

На загальношкільній лінійці «Гордиться серце: "Слава Україні!", "Героям слава!" - журиться душа.» приуроченій вшануванню полеглих героїв, звучали з уст учнів слова скорботи і жалю за тих, хто віддавши своє життя, на весь світ заявив, що Україна є і буде, за ними піднялися нові сотні і  до сьогодні стоять на сторожі рідної землі. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв.

Закінчилися урочиста лінійка словами віри в те, що майбутнє України буде мирним і щасливим.

У всіх класах пройшла година спілкування на тему: «На варті наших душ – Небесна Сотня». Години спілкування у класах відбулися за індивідуальними планами, розробленими класними керівниками, із застосуванням різноманітних форм та методів роботи. Учні провели короткий екскурс в історію Революції Гідності, згадали героїв Небесної Сотні. Було продемонстровано фото- та відеохроніку героїчних подій Майдану.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 446 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]