Четвер, 18.04.2024, 19:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2020 » Лютий » 12 » Cемінар вчителів початкових класів
17:05
Cемінар вчителів початкових класів

12 лютого 2020 року на базі СКЗ ЗСО «Придніпровська ЗОШ І-ІІІ ступенів Червоногригорівської селищної ради» відбувся семінар вчителів початкових класів за темою: «Реалізація міжпредметної інтеграції в навчально-виховному процесі». 
Учасниками семінару були вчителі початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів  та вихователі КЗ «Придніпровський ЗДО «Теремок»» Червоногригорівської селищної ради Нікопольського району Дніпропетровської області.  
На початку семінару директор школи Онищенко А.П. презентувала вчителів, які працюють у початковій ланці. 
Заступник директора з НВР Лучанова С.Л. продемонструвала презентацію про міжпредметну інтеграцію в навчально-виховному процесі, шляхи її здійснення, розкрила мету та ефективність інтегрованих уроків.
Згідно плану проведення семінару педагоги відвідали інтегрований урок у 1 класі з курсу «Я досліджую світ» на тему: «Транспорт. Види транспорту.» (Зуєва А.В.)
Наступним кроком семінару був бінарний урок з української мови та англійської мови в 2 класі на тему: «Велика буква в іменниках» (Комлик С.І., Гордієнко Л.О.)
Учасники семінару були задоволені виховним заходом з народознавства про Стрітення та майстер-класом «Виготовлення стрітенської свічки, який провела  Сорока Г.Ю. 
Підсумовуючи можливості інтегрованого навчання, педагоги дійшли висновку, що за цією методикою – майбутнє. Змістовні та цілеспрямовані інтегровані уроки вносять у звичайну структуру шкільної освіти новизну, оригінальність, сприяють формуванню цілісної картини світу, розгляду предмета з кількох сторін, дозволяють систематизувати знання, створюють сприятливі умови для реалізації особистоорієнтованого, розвивального навчання молодших школярів.
Учасники семінару залишилися задоволені результатами роботи та подарунками, щиро дякували за гостинність.  


 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 321 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]