Четвер, 25.04.2024, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Січень » 12

11 та 18 січня 2019 року успішно пройшла перевірка знань з охорони праці усіх працівників закладу (у формі іспиту) згідно наказу директора закладу № 135-а «Про організацію навчання та перевірку знань з охорони праці» від 28.12.2018 року. Результати перевірки знань оформлено протоколами.

Навчання та систематичне підвищення рівня знань працівників, населення України з питань охорони праці - один з основних принципів державної політики в галузі охорони праці, фундаментальна основа безпеки праці та необхідна умова вдосконалення управління охороною праці та забезпечення ефективної профілактичної роботи щодо запобігання травматизму на виробництві.

Просмотров: 380 | Добавил: anzhela69 | Дата: 12.01.2019 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ПРИДНІПРОВСЬКОЇ ШКОЛИ!

Традиційно в нашій школі в лютому місяці проводився вечір зустрічі випускників минулих років, а учнівський та педагогічний колективи завжди готуються до зустрічі заздалегідь, очікують і радо вітають випускників. Так і цього року підготовка розпочалася з першими сніжинками. Та поспілкувавшись з представниками ювілейних випусків, на превеликий жаль, з'ясувалося, що життєві обставини змусили багатьох людей виїхати на заробітки закордон, а інші не зможуть відвідати рідну школу через сімейні обставини, хвороби, похилий вік, дальність проживання тощо. Тож класи у своїй більшості зібратися не зможуть. Проаналізувавши ситуацію, було прийняте рішення, що в цьому році концертної програми присвяченої зустрічі випускників не буди. Але наша рідна Придніпровська школа завжди рада прийняти всіх бажаючих, хто завітає до неї 02 лютого,чи інший час, щоб згадати свої шкільні роки,пройтися її коридорами, посидіти за партами, поспілкуватися з вчителями. Дякуємо за порозуміння. І до зустрічі.

Категория: Загальні новини | Просмотров: 255 | Добавил: anzhela69 | Дата: 12.01.2019 | Комментарии (0)