Четвер, 25.04.2024, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2015 » Листопад » 04

Осінь красива пора року,яка дарує нам красу природи і додає роботи. Оскільки учні школи пішли на канікули, то педагогічний колектив об'єднавшись з технічними працівниками та озброївшись віниками і граблями пішли прибрали територію школи. На кінець дня були всі втомлені, але  дуже задоволені результатом своєї роботи. Адже стільки було зроблено: замітали,  згрібали листя, збирали сміття. Учні та працівники школи завжди тримають прилеглу до школи територію в чистоті і порядку. Тому закликаємо всіх і кожного піклуватися про навколишнє середовище. Починати потрібно саме з себе, зі свого відношення до екології. І коли буде порядок у наших домівках, дворах, селах, районі, області, то буде порядок та чистота у нашій країні! Все залежить від нас!!!

Категория: Загальні новини | Просмотров: 489 | Добавил: Olya89 | Дата: 04.11.2015 | Комментарии (1)

  Наша Придніпровська школа не залишається осторонь і спортивного життя.
  За два місяці спортсмени нашої школи досягли неабияких результатів, а саме:
1. Наша школа зайняла І місце у змаганнях з волейболу (хлопці), серед шкіл Нікопольського району, що проводилися в с. Південне.
2. Проводилися змагання з футболу серед шкіл району. Наша школа зайняла І місце і вийшла у фінал, що відбувся в с. Новоівановка, де наші спортсмени посіли ІІІ місце.
3. 14 жовтня в нашій школі вібулися змагання з футболу між вчителями та старшими учнями школи. В тяжкій боротьбі вчителям вдалося досягти перемоги з рахунком 3:1.
4. І останній турнір, я кому брали участь хлопці 2002-2003 року народження - це "Шіряний м'яч", що був проведений в с. Чкалове. В групі ми зайняли ІІІ місце, програвши по пенальті.
Ми пишаємось тим, що в нашій школі так багато учнів, які приділяють увагу не тільки навчанню і волонтерству, а й спорту!
А ми ж побажаємо нашим спортсменам міцного здоров'я, успіхів і нових звершень!!!

Категория: Спорт | Просмотров: 579 | Добавил: Olya89 | Дата: 04.11.2015 | Комментарии (2)